Ons kantoor

Mission statement

Notaris Jean-Luc Snyers heeft als motto “de notaris luistert, geeft raad en tekent mee!”.
Hij zal vooreerst goed luisteren naar de wensen en bekommernissen van de cliënt. De cliënt actief beluisteren is immers de eerste stap om een goede dienstverlening te kunnen geven. Dan zal hij raad geven rekening houdend met vele factoren zoals familiale situatie, fiscale en boekhoudkundige planning, overheidsbeperkingen, billijkheid en redelijkheid naar alle partijen die betrokken zijn. Tenslotte zal hij de akte mee ondertekenen waardoor hij mee verantwoordelijk is voor het resultaat en gevolgen die eruit voortvloeien.

Notaris Snyers

Maak kennis met ons team

Notaris Jean-Luc Snyers

Notaris Jean-Luc Snyers

Notaris Jean-Luc Snyers, geboren te Hasselt, deed zijn studies te Namen (F.N.D.P; kand. rechten) en Leuven (K.U.Leuven, lic. rechten en notariaat). Daar behaalde hij het diploma van licentiaat in het notariaat met grote onderscheiding. Hierna werd hij wetenschappelijk medewerker aan de K.U.Leuven, deels in de afdeling burgerlijk recht en deels in de afdeling handelsrecht waar hij onderzoeks- en onderwijsopdrachten op het domein van het familiaal vermogensrecht (huwelijkscontracten, erfenissen, schenkingen, testamenten) en het vennootschappenrecht op zich nam.

In 1991 werd hij benoemd als notaris te Alken. Van 2004 tot 2007 was hij voorzitter van het Genootschap en de Kamer van notarissen van de provincie Limburg en tussen 2006 en 2010 is hij bestuurder van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat geweest.

info / notaris-snyers, be

Medewerkers van notaris Jean-Luc Snyers

Liesbeth VANBRABANT

Liesbeth VANBRABANT

Liesbeth is master in de rechten en het notariaat. Ze is verantwoordelijk voor volgende materies: vereffening/verdeling nalatenschappen, echtscheidingen en de aangifte van nalatenschappen.

liesbeth / notaris-snyers, be
Shana Jacobs

Shana Jacobs

Shana heeft een graduaat rechtspraktijk in Hasselt behaald. Zij is medeverantwoordelijk voor de takken vennootschappen en familierecht op het kantoor.

shana / notaris-snyers, be
Hilde GRAULS

Hilde GRAULS

Hilde heeft ook een opleiding gevolgd aan de Hogere Handelsschool te Hasselt en is verantwoordelijk voor dossiers betreffende verkopen en kredieten.

hilde / notaris-snyers, be
Nico MATHIJS

Nico MATHIJS

Nico heeft een graduaat rechtspraktijk te Hasselt gevolgd. Hij is eveneens verantwoordelijk voor de dossiers van verkopen en kredieten. Hij zorgt tevens voor de tekoopstellingen.

nico / notaris-snyers, be
Ellen JANSSENS

Ellen JANSSENS

Ellen is master in rechten en het notariaat. Zij is hoofdverantwoordelijke voor de verkopen, kredieten en de meer complexe onroerende structuren.

ellen / notaris-snyers, be
Cederic INDESTEGE

Cederic INDESTEGE

Hij is bachelor in de rechtspraktijk. Hij ondersteunt actief onze drie masters in het notariaat in hun taak om de dossiers mooi op tijd aan de cliënten te kunnen voorstellen.

cederic / notaris-snyers, be
Lize VRANKEN

Lize VRANKEN

Lize is master in de rechten en het notariaat. Ze is hoofdverantwoordelijke voor volgende materies: vennootschappen, onroerende beslagen en verkopen na faillissement.

lize / notaris-snyers, be
Sven LUYCK

Sven LUYCK

Sven heeft een graduaat rechtspraktijk gevolgd in Diepenbeek. Hij is medeverantwoordelijk voor de dossiers in de familiale sfeer zoals huwelijkscontracten, successieplanningen, echtscheidingen, adopties, nalatenschappen.

sven / notaris-snyers, be
Marcella VANDEWIJER

Marcella VANDEWIJER

Marcella zorgt voor de volledige boekhouding van het kantoor.

marcella / notaris-snyers, be